
CUISINE

OF TRADITION


LORENZO DI BARI
A gourmet journey led by young Chef Lorenzo Di Bari. Each dish is a dance of flavors, set in a historic location in Cernusco sul Naviglio.

RISOTTO LIME E TARTAR GAMBERO ROSSO

Lightly Seared Bluefin Tuna
Cream-filled Cannoli

LORENZO DI BARI, son of Art
He trained alongside his father Christian. He carries forward with energy and dynamism the family culinary tradition... His work stands out for the pursuit of surprising flavors.
Lo Chef consiglia
News
Cotoletta di Quaglia
€22
disossata con Patate speziate e Puntarelle
Risotto
€18
con Provola e Salsiccia fresca
Tagliolini al Ragù di Coniglio
€18
con polvere di Capperi e Olive taggiasche
Morbido al Cacao
€8
con Mousse all' Amarena e Sorbetto al Cioccolato
Low-Temperature Cooked Egg
con Polenta, Fonduta di Taleggio e Asparagi
Vini
Giallo d’ Arles
€35
Quintodecimo, BIANCO, Campania
Nebbiolo Langhe Fralù
€26
RED WHINE, Piedmont
Franciacorta Ammonites
€41
Dosaggio Zero Camilucci, BOLLICINE, Lombardia

Ristorante in una vecchia filanda. Coccolati! Ottimo cibo, preparato con creatività. Ci torneremo sicuramente.
By Ornelia (Google)
Intimate and welcoming, with exposed beams and a fireplace. A romantinc soft-style restaurant. A perfect setting for a pleasant evening.
By Matteo (Google)