A gourmet journey led by young Chef Lorenzo Di Bari. Each dish is a dance of flavors, set in a historic location in Cernusco sul Naviglio.

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Excellence in Gastronomy

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recommended

a refined cuisine

RISOTTO LIME E TARTAR GAMBERO ROSSO
Lightly Seared Bluefin Tuna
Cream-filled Cannoli
The Chef

LORENZO DI BARI, son of Art

He trained alongside his father Christian. He carries forward with energy and dynamism the family culinary tradition... His work stands out for the pursuit of surprising flavors.

Lo Chef consiglia

News

Cotoletta di Quaglia

€22

disossata con Patate speziate e Puntarelle

Risotto

€18

con Provola e Salsiccia fresca

Tagliolini al Ragù di Coniglio

€18

con polvere di Capperi e Olive taggiasche

Morbido al Cacao

€8

con Mousse all' Amarena e Sorbetto al Cioccolato

Low-Temperature Cooked Egg

con Polenta, Fonduta di Taleggio e Asparagi

Vini

Giallo d’ Arles

€35

Quintodecimo, BIANCO, Campania

Nebbiolo Langhe Fralù

€26

RED WHINE, Piedmont

Franciacorta Ammonites

€41

Dosaggio Zero Camilucci, BOLLICINE, Lombardia

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Ristorante in una vecchia filanda. Coccolati! Ottimo cibo, preparato con creatività. Ci torneremo sicuramente.

By Ornelia (Google)

Intimate and welcoming, with exposed beams and a fireplace. A romantinc soft-style restaurant. A perfect setting for a pleasant evening.

By Matteo (Google)

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